Reparar els vius - Maylis de Kerangal
search
  • Reparar els vius - Maylis de Kerangal

Reparar els vius - Maylis de Kerangal

12,31 €

"Reparar els vius" de Maylis de Kerangal és una novel·la commovedora sobre la donació d'òrgans i la solidaritat humana. Comprar en Papereria Tècnica.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

Reparar els vius - Maylis de Kerangal

Autor: Maylis de Kerangal
Título: Reparar els vius
Editorial: Angle Editorial
ISBN: [9788416139330
Género: Ficción, Drama, Literatura Contemporánea
Año de Publicación: 2015
Páginas: 254
Idioma: Català

Traductor: JORDI MARTÍN LLORET

Descripción:

"Reparar els vius" és una novel·la emocionant i commovedora de Maylis de Kerangal, guardonada amb el Premi Llibreter 2015. La història comença amb un accident de trànsit que deixa en estat crític un jove surfista anomenat Simon Limbres. A partir d'aquest moment, el llibre narra les vint-i-quatre hores següents, durant les quals es decideix sobre la donació dels seus òrgans, un procés que afecta profundament a diverses persones.

Kerangal ens ofereix una reflexió intensa i lírica sobre la vida, la mort i la solidaritat humana. Amb una escriptura elegant i poètica, l'autora captura la complexitat emocional de tots els implicats en aquest tràgic esdeveniment, des de la família de Simon fins als metges i els receptors dels seus òrgans.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa blanda
  • Dimensions: 14 x 2 x 24
  • Pes: 326 gr.

Ressenyes:

  • "Una novel·la extraordinàriament ben escrita que toca les cordes més profundes de l'ànima humana." - Le Monde
  • "Maylis de Kerangal escriu amb una precisió poètica que converteix aquesta història en una obra mestra de la literatura contemporània." - The Guardian

Sinopsi:

"Reparar els vius" segueix les vint-i-quatre hores després d'un accident que deixa Simon Limbres en estat crític. Mentre es decideix sobre la donació dels seus òrgans, Kerangal ens submergeix en les vides dels implicats, oferint una profunda reflexió sobre la vida, la mort i la solidaritat.

Sobre l'Autor:

Maylis de Kerangal és una escriptora francesa reconeguda per la seva habilitat per capturar la complexitat de les emocions humanes amb una escriptura lírica i evocadora. Ha rebut nombrosos premis literaris i "Reparar els vius" és una de les seves obres més celebrades.


9788416139330
1 Artículo

También podría interesarle