• Nuevo
Ni puc ni vull - Lydia Davis
search
  • Ni puc ni vull - Lydia Davis

Ni puc ni vull - Lydia Davis

11,49 €

"Ni puc ni vull" de Lydia Davis és una col·lecció de relats curts que exploren la condició humana amb una mirada incisiva i irònica, destacant per la seva prosa precisa i profunda.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

Ni puc ni vull - Lydia Davis

Autor: Lydia Davis
Título: Ni puc ni vull
Editorial: Edicions de 1984
ISBN: 9788415835530
Género: Ficción Contemporánea, Relats curts
Año de Publicación: 2017
Páginas: 304
Idioma: Català

Traductor: YANNICK GARCIA PORRES

Descripción:

"Ni puc ni vull" de Lydia Davis és una col·lecció de relats curts que explora la condició humana amb una mirada única i sorprenent. Coneguda pel seu estil concís i profund, Davis ens ofereix una sèrie d'històries que van des de l'humor irònic fins a la reflexió filosòfica, passant per observacions de la vida quotidiana que desvetllen les complexitats de les relacions humanes i els petits detalls que sovint passen desapercebuts.

Amb una prosa clara i precisa, Davis construeix un univers literari on cada paraula compta i cada història, per breu que sigui, deixa una empremta duradora en el lector. "Ni puc ni vull" ha estat aclamat per la crítica i considerat una obra mestra de la literatura contemporània.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa blanda
  • Dimensions: 13 x 20 cm
  • Pes: 300 g

Ressenyes:

  • "Lydia Davis és una de les veus més originals de la literatura contemporània." - El País
  • "Una col·lecció de relats brillant i profundament humana." - La Vanguardia

Sinopsi:

"Ni puc ni vull" és una col·lecció de relats curts que exploren les complexitats de la vida moderna amb una mirada incisiva i irònica. Davis aborda temes com l'amor, la solitud, la memòria i la identitat amb una prosa que combina la precisió d'un poema amb la profunditat d'una novel·la. Cada relat és una finestra a les reflexions i emocions més íntimes dels personatges, oferint una lectura que és alhora estimulant i commovedora.

Sobre l'Autor:

Lydia Davis és una escriptora i traductora nord-americana, reconeguda especialment pels seus relats curts i la seva contribució a la literatura contemporània. Amb un estil que es caracteritza per la brevetat i la precisió, Davis ha rebut nombrosos premis i distincions, incloent-hi el prestigiós Premi Internacional Man Booker. La seva obra ha estat traduïda a diverses llengües i és apreciada arreu del món per la seva originalitat i profunditat.

9788415835530
1 Artículo

También podría interesarle