Serotonina (Català) - Michel Houellebecq
search
  • Serotonina (Català) - Michel Houellebecq

Serotonina (Català) - Michel Houellebecq

12,31 €

"Serotonina" de Michel Houellebecq és una novel·la impactant sobre la solitud i la recerca de sentit a la vida moderna. Comprar a Papereria Tècnica.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

Serotonina (Català) - Michel Houellebecq

Autor: Michel Houellebecq
Título: Serotonina (Català)
Editorial: Editorial Anagrama S.A.U.
ISBN: 978-8433915658
Género: Ficció, Literatura Contemporània, Drama
Any de Publicació: 2019
Pàgines: 288
Idioma: Català

Traductor: ORIOL VAQUÉ SÁNCHEZ

Descripció:

"Serotonina" és una de les novel·les més impactants i emotives de Michel Houellebecq. La història segueix Florent-Claude Labrouste, un agrònom de 46 anys, que lluita contra una profunda depressió. Amb una prosa incisiva i desgarradora, Houellebecq explora la solitud, el desencant i la recerca de sentit a la vida moderna.

Florent-Claude decideix abandonar la seva feina i la seva vida a París per embarcar-se en un viatge introspectiu, revisitant antics amors i reflexionant sobre la seva existència. La novel·la tracta temes com l'alienació, la desesperança i les complexitats de les relacions humanes, oferint una crítica mordaz a la societat contemporània.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa tova
    • Dimensions: 24 x 3 x 14
  • Pes: 385 grs.

Ressenyes:

  • "Houellebecq torna a demostrar la seva mestria amb una novel·la profunda i provocadora." - Le Monde
  • "Una obra ombrívola i lúcida sobre la condició humana." - The New York Times

Sinopsi:

"Serotonina" de Michel Houellebecq segueix Florent-Claude Labrouste, un home profundament deprimit que decideix deixar enrere la seva vida a París. En la seva recerca de sentit, revisita el seu passat i reflexiona sobre els seus fracassos i les oportunitats perdudes. Amb el seu estil característic, Houellebecq ofereix una crítica incisiva de la societat moderna i una exploració commovedora de la desesperança i l'alienació.

Sobre l'Autor:

Michel Houellebecq és un aclamat escriptor francès conegut pel seu estil provocador i les seves novel·les que exploren les profunditats de la condició humana. Les seves obres, sovint polèmiques, han guanyat nombrosos premis literaris i han estat traduïdes a múltiples idiomes. "Serotonina" és una de les seves novel·les més recents i ha estat àmpliament elogiada per la seva intensitat emocional i la seva perspicaç crítica social.978-8433915658
1 Artículo

También podría interesarle