• Nuevo
"A Imatge Seva" de Jerome Ferrari, edició en català
search
  • "A Imatge Seva" de Jerome Ferrari, edició en català

"A Imatge Seva" de Jerome Ferrari, edició en català

14,83 €

"A Imatge Seva" de Jerome Ferrari, edició en català publicada per Edicions 62. Una novel·la captivadora que no pots deixar passar. Disponible a Papereria Tècnica!

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

"A Imatge Seva" és una novel·la impactant escrita per Jerome Ferrari, un autor guardonat conegut per la seva habilitat per entrellaçar històries profundes i emotives. Aquesta edició en català, publicada per Edicions 62, promet captivar l'atenció dels lectors des de la primera pàgina.

Sinopsi: A "A Imatge Seva", Jerome Ferrari ens transporta a un món on les vides dels personatges s'entrellacen en un relat ple d'intriga i emoció. La novel·la explora temes universals com la recerca de la identitat, el pes de la història familiar i el desig de redempció. Ambientada en el context contemporani, aquesta obra mestra literària destaca per la seva narrativa poètica i la seva profunditat emocional. Ferrari ens presenta personatges complexos les vides dels quals estan marcades per decisions crucials i moments d'introspecció. "A Imatge Seva" és un reflex poderós de la condició humana i una meditació sobre la bellesa i el dolor de la vida.

Característiques del llibre:

  • Autor: Jerome Ferrari
  • Editorial: Edicions 62
  • Any de publicació: [Inserta l'any de publicació]
  • Pàgines: [Inserta el nombre de pàgines]
  • Format: [Inserta el format, per exemple, tapa tova]
  • Idioma: Català
  • ISBN: 978-8429778335

Sobre l'autor: Jerome Ferrari és un aclamat autor francès, reconegut per les seves novel·les que combinen una narrativa rica amb profunds anàlisis filosòfics. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes i han rebut nombrosos premis literaris. Amb "A Imatge Seva", Ferrari demostra una vegada més la seva habilitat per crear històries que ressonen amb els lectors a un nivell emocional i intel·lectual.

Aquest llibre és ideal per als lectors que busquen una narrativa envoltant i reflexiva, aquells interessats en la literatura contemporània i les històries que exploren la complexitat de l'experiència humana.

978-8429778335
1 Artículo

También podría interesarle