Caigut fora del temps - David Grossman
search
  • Caigut fora del temps - David Grossman

Caigut fora del temps - David Grossman

13,14 €

"Caigut fora del temps" de David Grossman és una història polifònica que explora el dolor i la pèrdua a través d'una narrativa lírica i commovedora.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

Caigut fora del temps: Una història polifònica - David Grossman

Autor: David Grossman
Títol: Caigut fora del temps: Una història polifònica
Editorial: Edicions 62
ISBN: 9788429769272
Gènere: Ficció, Drama, Literatura Contemporània
Any de Publicació: 2012
Pàgines: 175
Idioma: Català

Traducció: Roser Lluch

Descripció:

"Caigut fora del temps: Una història polifònica" de David Grossman és una obra commovedora que explora el dolor i la pèrdua a través d'una narrativa polifònica i lírica. L'obra relata la història d'un home que deixa la seva llar i comença un viatge a peu per intentar comprendre i fer les paus amb la mort del seu fill. A mesura que avança, es troba amb altres personatges que comparteixen el seu dolor i les seves històries de pèrdua.

Grossman utilitza una combinació de prosa i poesia per crear una narrativa rica i emotiva que reflecteix la profunditat dels sentiments humans davant la tragèdia. "Caigut fora del temps" és una reflexió poderosa sobre la vida, la mort i la capacitat de resistència de l'esperit humà.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa tova
  • Dimensions: 230 x 150 x 16
  • Pes: 260 grs,

Ressenyes:

  • "Una obra d'una bellesa i una profunditat extraordinàries." - La Vanguardia
  • "Grossman ens ofereix una reflexió poètica sobre la pèrdua i la redempció." - El Periódico

Sinopsi:

En "Caigut fora del temps", un home surt de casa seva i comença a caminar per la ciutat, buscant una forma d'entendre i superar la pèrdua del seu fill. A mesura que avança, es troba amb altres personatges que també han perdut éssers estimats i que li expliquen les seves pròpies històries de dolor. Aquesta obra és una exploració lírica i profunda de la pèrdua i de com els éssers humans intenten trobar sentit i consol en moments de gran dolor.

Sobre l'Autor:

David Grossman és un escriptor i assagista israelià de renom internacional, conegut per la seva capacitat per abordar temes profunds i universals amb sensibilitat i perspicàcia. Les seves obres han estat traduïdes a nombroses llengües i han rebut múltiples premis literaris.

9788429769272
1 Artículo