Contra el vent del nord - Daniel Glattauer
search
  • Contra el vent del nord - Daniel Glattauer

Contra el vent del nord - Daniel Glattauer

13,97 €

"Contra el vent del nord" de Daniel Glattauer és una novel·la romàntica que explora la connexió humana a través de la correspondència electrònica entre Emmi i Leo.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

Contra el vent del nord - Daniel Glattauer

Autor: Daniel Glattauer
Títol: Contra el vent del nord
Editorial: La Campana
ISBN: 978-8496735484
Gènere: Ficció, Romance
Any de Publicació: 2010
Pàgines: 252
Idioma: Català

Traducció: Carme Gala

Descripció:

"Contra el vent del nord" de Daniel Glattauer és una captivadora novel·la que explora la connexió humana a través de la correspondència electrònica. La història comença quan Emmi Rothner, per error, envia un correu electrònic a Leo Leike. A partir d'aquí, s'inicia una relació epistolar que, amb el temps, es converteix en una connexió profunda i emocionant.

Amb un estil àgil i emotiu, Glattauer ens presenta dos personatges complexos i entranyables que, a través de les seves paraules, exploren temes com l'amor, la soledat i les expectatives. "Contra el vent del nord" és una novel·la moderna que captiva des de la primera pàgina fins a l'última, deixant el lector amb ganes de més.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa tova
  • Dimensions: 15 x 23 cm
  • Pes: 300 g

Ressenyes:

  • "Una novel·la que captura perfectament la màgia de la connexió a través de les paraules." - El País
  • "Glattauer aconsegueix que el lector es submergeixi en una història d'amor moderna i única." - La Vanguardia

Sinopsi:

Emmi Rothner, intentant cancel·lar una subscripció a una revista, envia per error un correu electrònic a Leo Leike. Aquest petit error dona lloc a una relació epistolar intensa i emotiva. A mesura que intercanvien correus, Emmi i Leo descobreixen que les seves vides s'enllacen de maneres inesperades. "Contra el vent del nord" és una història sobre la connexió humana en l'era digital i les emocions profundes que poden sorgir d'una simple correspondència.

Sobre l'Autor:

Daniel Glattauer és un escriptor i periodista austríac conegut per la seva capacitat per crear històries d'amor contemporànies que ressonen amb els lectors d'arreu del món. Amb "Contra el vent del nord", Glattauer es va consolidar com un mestre de la narrativa romàntica moderna.

9788496735484
1 Artículo

También podría interesarle