• Nuevo
"Puresa (Purity)" de Jonathan Franzen
search
  • "Puresa (Purity)" de Jonathan Franzen

"Puresa (Purity)" de Jonathan Franzen

13,22 €

"Puresa (Purity)" Una novel·la captivadora de Jonathan Franzen sobre la identitat, la privacitat i la veritat. Perfecta per als amants de la literatura contemporània.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

**"Puresa (Purity)"** és una novel·la captivadora escrita per Jonathan Franzen, un dels autors contemporanis més destacats. Aquesta obra ens submergeix en una història rica en personatges complexos i trames intricades.

**Sinopsi**:
Pip Tyler no coneix el seu nom real. No sap qui és el seu pare ni per què la seva mare viu en un estat de reclusió voluntària. Quan coneix a Andreas Wolf, un carismàtic alemany que dirigeix una organització mundial d'exposició de secrets, la vida de Pip canvia radicalment. A través d'una narració poderosa, Franzen ens porta a través de diversos continents i dècades, explorant temes com la identitat, la privacitat, i la veritat.


**Característiques del llibre**:
- Autor: Jonathan Franzen
- Editorial: Empúries
- Any de publicació:2015
- Pàgines: 780
- Format: Tapa blanda / Tapa dura / E-book
- Idioma: Català
- ISBN: 978-8416367245

Traductor: FERRAN RÀFOLS GESA


**Sobre l'autor**:
Jonathan Franzen és un escriptor nord-americà reconegut per les seves novel·les denses i emocionals. Amb "Puresa (Purity)", Franzen ofereix una obra ambiciosa i reflexiva que ha estat àmpliament aclamada per la crítica.

Aquest llibre és ideal per als lectors que gaudeixen de les novel·les profundes i plenes de significat, amb una barreja de drama personal i exploració social.

el llibre té una cantonada una mica aixafada d'haver caigut de la prestatgeria. LLibre NOU.
9788416367245
1 Artículo

También podría interesarle