• -5%
Llibre Empar Moliner. DE QUE FUGES, QUI ET PERSEGUEIX?. 9788466422215
search
  • Llibre Empar Moliner. DE QUE FUGES, QUI ET PERSEGUEIX?. 9788466422215

DE QUE FUGES, QUI ET PERSEGUEIX?. Empar Moliner

14,46 €
13,74 € 5% de descuento

DE QUE FUGES, QUI ET PERSEGUEIX?. Empar Moliner. 9788466422215

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

DE QUE FUGES, QUI ET PERSEGUEIX?. Empar Moliner

Aquest és el llibre més personal i íntim de l'Empar Moliner. A De què fuges, qui et persegueix? l'autora ens explica el canvi vital que ha significat per a ella el fet de córrer: les sensacions, els personatges que troba, la primera marató de Barcelona, la mítica de Nova York, les lesions, la disciplina física... Tota una filosofi a de vida que desenvolupa en un relat emocionant i commovedor que va molt més enllà de lesport. Sens dubte, un llibre brillant que ens arriba en el millor moment duna autora absolutament imprescindible.


Algú dirà—amb raó—que tot això que explico, aquestes èpiques nicieses, podria explicar-les si només passegés. És cert. Però mentre pugui correré, perquè córrer m’apropa de manera diferent a les coses. Quan torno de passejar estic contenta, però quan torno de córrer estic eufòrica. M’agrada anar de pressa. De què fujo? De tot. Qui em persegueix? Tots els altres. Per què? Per si de cas.

Empar Moliner: escriptora, col·laboradora habitual dels mitjans catalans i, des de fa uns anys,entusiasta empedreïda del running.
Al 2015 va córrer dues maratons, la de Barcelona i la de Nova York i, parafrasejant Murakami, ens explica "de què parla ella quan parla de córrer".
Amb la seva particular (i fanàtica) visió d'aquest esport, engresca el lector amb les seves vivències sobre el córrer, narrades amb un llenguatge àgil i vibrant que desborda vitalitat i sentiments a cada frase.

 

9788466422215
2 Artículos
Nuevo

También podría interesarle