Gran Cabaret - David Grossman
search
  • Gran Cabaret - David Grossman

Gran Cabaret - David Grossman

13,14 €

"Gran cabaret" de David Grossman és una exploració íntima i commovedora de la vida d'un còmic que revela els seus secrets més profunds durant una actuació especial.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

Gran cabaret - David Grossman

Autor: David Grossman
Títol: Gran cabaret
Editorial: Edicions 62
ISBN: 978-8429774306
Gènere: Ficció, Drama, Literatura Contemporània
Any de Publicació: 2015
Pàgines: 195
Idioma: Català

Traducció: Roser Lluc i Oms

Descripció:

"Gran cabaret" és una obra fascinant de David Grossman que explora la vida, l'art i la complexitat de les relacions humanes. La història gira al voltant de Dovaleh Greenstein, un còmic que, durant una nit especial en un club de comèdia, decideix explicar la història de la seva vida, revelant secrets profunds i dolorosos que han marcat la seva existència. A través de la seva actuació, Dovaleh fa un viatge emocional que destapa les capes de la seva ànima, oferint al públic una mirada crua i honesta sobre la seva lluita amb el passat.

Grossman utilitza una prosa poètica i lírica per crear una narrativa que és tant íntima com universal, abordant temes com el dolor, la redempció i la capacitat de l'art per sanar les ferides més profundes. "Gran cabaret" és una lectura imprescindible per als amants de la literatura contemporània que busquen històries que toquen el cor i l'ànima.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa tova
  • Dimensions: 230 x 150 x 16
  • Pes: 0.230 grs.

  • "Una obra mestra que explora la profunditat de l'experiència humana." - La Vanguardia
  • "Grossman ens ofereix una narrativa poderosa i emotiva que perdura molt després d'haver llegit l'última pàgina." - El Periódico

Sinopsi:

En "Gran cabaret", el còmic Dovaleh Greenstein puja a l'escenari d'un club de comèdia per oferir una actuació que es convertirà en una confessió íntima i reveladora. A mesura que la nit avança, Dovaleh desentranya les seves experiències més doloroses, oferint al públic una visió honesta i commovedora de la seva vida. Aquesta obra és una exploració magistral de com l'humor i l'art poden servir de catarsi per les ferides més profundes.

Sobre l'Autor:

David Grossman és un escriptor i assagista israelià de renom internacional, conegut per la seva capacitat per abordar temes profunds i universals amb sensibilitat i perspicàcia. Les seves obres han estat traduïdes a nombroses llengües i han rebut múltiples premis literaris.


9788429774306
1 Artículo

También podría interesarle