Negre i plata - Paolo Giordano
search
  • Negre i plata - Paolo Giordano

Negre i plata - Paolo Giordano

10,66 €

"Negre i plata" de Paolo Giordano és una novel·la breu i profunda que explora les complexitats de les relacions humanes i la intimitat emocional a través de la història d'una jove parella i la seva mainadera.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

Negre i plata - Paolo Giordano

Autor: Paolo Giordano
Títol: Negre i plata
Editorial: Edicions 62
ISBN: 978-8429774313
Gènere: Ficció, Drama
Any de Publicació: 2015
Pàgines: 130
Idioma: Català

Traducció: Teresa Muñoz Lloret

Descripció:

"Negre i plata" de Paolo Giordano és una novel·la breu però profunda que aborda les complexitats de les relacions humanes i la intimitat emocional. La història gira al voltant d'una jove parella i la seva relació amb la seva mainadera, que es converteix en una figura essencial en les seves vides. A mesura que la trama avança, es revelen les tensions subjacents i els llaços afectius que es formen entre ells.

Amb una prosa precisa i emotiva, Giordano explora temes com la confiança, la dependència i l'impacte de les relacions personals en la nostra identitat. "Negre i plata" és una obra que, malgrat la seva brevetat, deixa una impressió duradora en el lector, convidant-lo a reflexionar sobre la naturalesa de la família i la proximitat emocional.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa tova
  • Dimensions: 13 x 20 cm
  • Pes: 150 g

Ressenyes:

  • "Una novel·la curta però intensa que explora la complexitat de les relacions humanes." - El País
  • "Giordano demostra una vegada més el seu talent per capturar les subtileses de l'experiència emocional." - La Vanguardia

Sinopsi:

Una jove parella contracta una mainadera per cuidar del seu fill petit. El que comença com una relació professional es transforma en una connexió profunda i complexa que afecta a tots els implicats. A través de la seva mirada aguda i la seva narrativa sensible, Paolo Giordano ens ofereix una exploració íntima de les relacions humanes i la manera com les persones poden influir i transformar-se mútuament.

Sobre l'Autor:

Paolo Giordano és un reconegut escriptor i físic italià, conegut per la seva capacitat per abordar les complexitats de la condició humana amb sensibilitat i precisió. La seva primera novel·la, "La solitud dels nombres primers", li va valer el Premi Strega i el va consolidar com un dels autors més destacats de la seva generació. Amb "Negre i plata", Giordano continua explorant les profunditats de les emocions i les relacions humanes.

9788429774313
2 Artículos

También podría interesarle