• Nuevo
La llista dels meus desitjos - Grégoire Delacourt
search
  • La llista dels meus desitjos - Grégoire Delacourt

La llista dels meus desitjos - Grégoire Delacourt

10,66 €

La llista dels meus desitjos. Una novel·la commovedora de Grégoire Delacourt sobre els somnis i la realitat d'una dona ordinària després de guanyar la loteria. Perfecta per als qui busquen una història inspiradora i emotiva.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

**"La llista dels meus desitjos"** és una novel·la commovedora de Grégoire Delacourt que explora els somnis, les esperances i les realitats d'una dona ordinària que veu com la seva vida canvia sobtadament després de guanyar la loteria. Jocelyne, la protagonista, és propietària d'una merceria en una petita ciutat francesa. Tot i la seva vida aparentment senzilla, ella té els seus propis desitjos i somnis.

**Sinopsi**:
Jocelyne, una dona de mitjana edat que porta una vida tranquil·la i rutinària, descobreix que ha guanyat una gran suma de diners a la loteria. Tot i que al principi la notícia la desconcerta, aviat comença a fer una llista de desitjos, petites i grans coses que sempre ha volgut. A mesura que reflexiona sobre què fer amb els diners, la novel·la ens porta a una profunda exploració dels valors, les relacions i el veritable significat de la felicitat.

**Característiques del llibre**:
- Autor: Grégoire Delacourt
- Editorial: Edicions 62
- Any de publicació: 2013
- Pàgines: 143
- Format: Tapa tova
- ISBN: 9788429770964

Traductor: MARIA LLOPIS FREIXAS 

**Sobre l'autor**:
Grégoire Delacourt és un reconegut escriptor francès nascut l'any 1960. Va debutar en el món de la literatura amb "L'Écrivain de la famille" l'any 2011, i des de llavors ha publicat diverses obres que han estat aclamades tant pel públic com per la crítica. Delacourt és conegut per la seva escriptura sensible i reflexiva, que sovint explora els temes de l'amor, els somnis i les relacions humanes.


Aquesta novel·la és perfecta per als lectors que busquen una història inspiradora i emotiva sobre els somnis i la realitat de la vida quotidiana.

9788429770964
1 Artículo

También podría interesarle