• Nuevo
L'ala esquerra - Mircea Cărtărescu
search
  • L'ala esquerra - Mircea Cărtărescu

L'ala esquerra - Mircea Cărtărescu

14,79 €

"L'ala esquerra" de Mircea Cărtărescu és la primera part de la trilogia "Cegador", una novel·la poètica i introspectiva que combina elements autobiogràfics amb una narrativa surrealista, ambientada a la Bucarest dels anys 60.

Cantidad
Últimas unidades en stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

L'ala esquerra - Mircea Cărtărescu

Autor: Mircea Cărtărescu
Títol: L'ala esquerra
Editorial: Periscopi
ISBN: 9788417339128
Gènere: Novel·la, Ficció Literària
Any de Publicació: 2018
Pàgines: 320
Idioma: Català

Traductor: ANTÒNIA ESCANDELL TUR

Descripció:

"L'ala esquerra" és la primera part de la trilogia "Cegador" de l'aclamat autor romanès Mircea Cărtărescu. Aquesta obra és un viatge oníric i introspectiu que combina elements autobiogràfics amb una narrativa poètica i surrealista. La novel·la ens transporta a la Bucarest dels anys 60, on el protagonista, un nen anomenat Mircea, explora el seu món interior i exterior en una sèrie de visions i records que desdibuixen la línia entre realitat i fantasia.

Cărtărescu crea un univers ric i complex, ple de simbolisme i imatges poderoses, que reflecteix la història personal de l'autor i la realitat política i social de Romania. "L'ala esquerra" és una exploració profunda de la memòria, la identitat i la creativitat, que ha estat elogiat per la seva originalitat i la seva bellesa literària.

Característiques del Producte:

  • Format: Tapa blanda
  • Dimensions: 14 x 21 cm
  • Pes: 450 g]

Ressenyes:

  • "Una obra mestra de la literatura contemporània que transcendeix les fronteres de la realitat i la ficció." - El Temps
  • "Mircea Cărtărescu és un dels grans narradors del nostre temps, capaç de crear un món únic i fascinant en cada pàgina." - Ara

Sinopsi:

A "L'ala esquerra", Mircea Cărtărescu ens convida a un viatge per la seva infantesa a la Bucarest dels anys 60, on els records es barregen amb somnis i visions en un relat poètic i profundament introspectiu. Aquesta novel·la és una exploració de la memòria, la identitat i la creativitat, que inaugura la trilogia "Cegador" amb una força literària extraordinària.

Sobre l'Autor:

Mircea Cărtărescu és un dels escriptors més reconeguts de la literatura romanesa contemporània. La seva obra ha estat traduïda a nombroses llengües i ha rebut múltiples premis internacionals. "L'ala esquerra" és una de les seves obres més celebrades, destacada per la seva riquesa lírica i la seva capacitat per explorar les profunditats de l'experiència humana.

9788417339128
1 Artículo

También podría interesarle