• -5%
  • Fuera de stock
llibre Rafel Nadal. 9788466424820.  EL FILL DE L'ITALIÀ . PREMI RAMON LLULL
search
  • llibre Rafel Nadal. 9788466424820.  EL FILL DE L'ITALIÀ . PREMI RAMON LLULL

EL FILL DE L'ITALIÀ . Rafel Nadal

18,10 €
17,19 € 5% de descuento

EL FILL DE L'ITALIÀ . Rafel Nadal. 9788466424820. PREMI RAMON LLULL

Cantidad
Fuera de stock

 

Política de seguridad

 

Entregas y Devoluciones

EL FILL DE L'ITALIÀ . Rafel Nadal.Nº de páginas: 464 Editorial: COLUMNA EDICIONS S.A. Idioma: CATALÁN Encuadernación: Tapa blanda ISBN: 9788466424820

El fill de l’italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la història extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra esdevenen un viatge apassionant.

En Mateu creix en una família trencada que no se sent seva. Des de petit lluita per deixar enrere els crits, les baralles i la misèria de la Mina, la casa més pobra de Caldes de Malavella, la que tothom evita. Aviat descobreix que els seus orígens s’amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla però que coneix tothom: el poble està marcat per l’odissea d’un miler de joves mariners italians que s’hi van refugiar en plena Segona Guerra Mundial. Són els supervivents de l’enfonsament del cuirassat Roma, bombardejat pels alemanys el 9 de setembre de 1943 en venjança per l’armistici entre Itàlia i els aliats.

Seixanta anys després, en Mateu decideix buscar el seu pare i comença a fer-se preguntes: qui era aquell noi que xiulava cançons napolitanes i duia a rentar la roba a la seva mare? Quins eren els somnis de la Joana, que plantava clavells de poeta per escapar d’un marit bosquetà que no parava mai a casa?«Totes aquelles flors li encantaven, però a la Joana la tornaven boja els seus clavells de poeta, els que plantava al replà de la porta que baixava a la riera, en aquelles cinc o sis llaunes gegants d'olives que havia arreplegat de les escombraries dels balnearis. En guardava la grana com un tresor en una capsa de galetes Trias, que amagava tot l'hivern a la cuina, al fons del prestatge que havia improvisat a sota de la pica. Quan arribava la primavera, rescatava la capsa i replantava algunes llavors en les llaunes, amb tanta delicadesa com si plantés el jardí d'un palau».

9788466424820

También podría interesarle